logo

Totalentreprenader

Inget jobb är för litet ingen utmaning för stor.

Bygga hus i Stenungsund och Kungälv

Anlita MFB Byggentreprenad


Att bygga hus är något som de flesta bara gör en gång. Och att bygga hus är för de flesta människor också livets största investering. Går du med en husdröm som du vill förverkliga är det ett bra beslut att låta MFB Byggentreprenad uppfylla den. Då blir husbygget korrekt utfört av en byggfirma som levererar kvalitet rakt igenom. Med pålitliga snickare och hantverkare med stora yrkeskunskaper hjälper vi dig att bygga hus Stenungsund och Kungälv med omnejd.

MFB bygger gärna ditt hus som en totalentreprenad. Det innebär att vi tar ett helhetsansvar över projektet. Du tecknar ett enda avtal med oss och så sköter vi kontakterna och styr upp byggprojektet från start till mål.

Totalentreprenad när du ska bygga hus


Med en totalentreprenad från MFB lämnar du över all projektering till oss. Vi tar fram ritningar och alla nödvändiga handlingar som behövs för att bygga hus. Du får en kontaktperson från oss som är erfaren och vet allt om att bygga hus.

En totalentreprenad för att bygga hus innehåller en tidsplan och ett datum för när huset kommer att vara inflyttningsklart. När det är dags att börja bygga ditt hus samordnar vi med alla hantverkare. Vi beställer och tar emot leveranser av material och ser till att allt flyter på som det ska i ditt husbygge. Stöter vi på några bekymmer på vägen så har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att lösa det.

Varje projekt är unikt och vi utgår efter dig och dina önskemål

Vi ser bara fördelar i att ha en nära kommunikation med dig. Det skapar ett speciellt förtroende mellan oss under tiden vi bygger ditt drömhus. Du ska inte känna oro eller vara rädd för att fråga oss om saker. Vi strävar efter att du ska känna en trygghet med total insyn i hur byggarbetet fortlöper.

Kvalitet när vi ska bygga hus i Stenungsund och Kungälv

Våra snickare använder moderna maskiner som gör att arbetet blir effektivt. Snickarna väljer bara ut det bästa materialet att bygga hus med. Och vi anlitar bara de bästa hantverkarna som underleverantörer.

MFB Byggentreprenad har noga utvalda samarbetspartners bland plåtslagare, plattsättare, VVS-are och elektriker från området när du ska bygga hus i Stenungsund och Kungälv.

Välkommen att kontakta oss för att snacka hus eller för att boka in ett första möte.

MFB Byggentreprenad hjälper dig att bygga hus i Stenungsund och Kungälv.